Kush është Elvana Gjata në të vërtetë?! / foto

Kush është Elvana Gjata në të vërtetë?! / foto

Elvana Gjata është një nga ato këngëtare që ka sjelle gjithmonë muzikë të mirë dhe kush nuk foli te pakten nje here keto dite per albumin e saj te ri.PoreEdhe pse është përpjekur të krijojë një stil të saj e kemi parë gjithmonë të inspirohet nga yje të famshëm botërore si Jeniffer Lopez apo Beyonce në muzikën ë saj.Here ne portret e here ne vjeshje Elvanes mund ti gjesh me dhjetra imitime kengetaresh te huaja sa nuk ua gjen te gjitha kengetareve te tjera ti bera bashke.


Loading...


Por kete here nuk do te flasim per vjeshn por e kemi fjalën për albumin e saj më të ri të titulluar ‘3’ për të cilën Elvana tha se ishtë inspiruar nga jeta e saj personale sepse ky numer kishte shënjuar data të rëndësishme për të si ditëlindja e saj, se 3-shi ishtë numri i saj i fatit apo se 3 ishte dhe numri i pallatit të prindërve te saj. Deri këtu jemi shumë në rregull por prisni pak mos vallë edhe Beyonce e ka titulluar albumin e saj ‘4’ për të njëjtat arsye si ditelindja e saj, ditelindja e mamase se saj apo pervjetori i marteses?! Ok vec numrit të pallatit të prindërve sigursht.


Kjo mundtë jëtë një koicidencë do të thoni ju, gjithashtu mund të thoni që Beyonce nuk ka pronësi mbi numrat dhe ato nuk janë të saj por ne ju themi që koicidencë si kjo nuk mund të jëtë e rastësishme. Pasi ka bere aq shume koncerte e kenge, pasi eshte nje nga kengetaret me te mira ne shqipei cnevoje ka tu ngjaje atyre te huajve dhe pse nuk krijon nje identit te sajin?! /Metropol24.al/

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *