E habitshme, por meshkujt janë të “fiksuar” pas këtij tipari te femrave

E habitshme, por meshkujt janë të “fiksuar” pas këtij tipari te femrave

Jo gjithmonë ka të bëjë me bukurinë! Kur vjen puna për në shtrat, meshkujt behën pak fare “të verbër”. Sipas një studimi britanik, meshkujt preferojnë femrat më të shkurtra dhe nuk bëhet fjalë për shijet estetike.

Loading...

Ato ndoshta nuk janë më të bukurat, por janë më të dashurat për meshkujt. Një eksperiment i realizuar me 10 mijë çifte anglezë, ka konfirmuar teorinë. Nga pikëpamja e meshkujve, shtati i shkurtër i femrave përfaqëson për ta një dashuri perfektë, shkruan “intv.al”.

Pëlqimi është i lidhur edhe me kiminë, te gratë e shkurtra dominon estrogjeni, hormone që gjenden më pak te femrat e gjata. Pra paska nje shprese ne femrat e shkrurtra mikesha te dashura.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *