Ja si e ka Rudina Magjistari marrdhenien me paranë….(foto)

Ja si e ka Rudina Magjistari marrdhenien me paranë….(foto)

Rudina Magjistari eshte moderatorja me e mire ne Shqiperi dhe nje nga femrat me te bukura. E pyetur per emision Thumb se si e ka marrdhenien me parane ajo thote “Edhe mire edhe keq” “Shpenzoj atehere kur duhet dhe pjesen me te madhe e shpenzoj me udhetime” “Ka periudha qe as buke nuk blej por ka periudha qe harxhoj shume”  shprehet Rudina.  Kjo tregon qe Rudina nuk paska marrdhenie fare tw mire me parane dhe e perdor si ti vij pa ndonje llogari te vecante. 

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *