Shikoni si e trajton milioneri maqedonas Adelina Tahirin në muajin e 4 te shtatëzanisë…

Shikoni si e trajton milioneri maqedonas Adelina Tahirin në muajin e 4 te shtatëzanisë…

Pasi u fol gjatë për një lidhje të saj me milionerin maqedonas, Adelina Tahiri i realizoi hapat një nga një, sipas traditës.

Loading...

Pas fejesës, ajo bëri celebrimin dhe pastaj lajmëroi se është shtatzënë në pritje të një fëmije.

Këngëtarja po e shijon së shumti martesën dhe pritjen e ëmbël. Madje ndihet e llastuar nga bashkëshorti i cili i shërben edhe darkën.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *