Rasheli na prezantoi mamanë e saj dhe ne spo u besojmë syve/ foto

Rasheli na prezantoi mamanë e saj dhe ne spo u besojmë syve/ foto

Nje gje eshte pak por e sigurt qe gjenet e mira jane te trashegueshme e ne kete rast kjo eshte nje gje e dukshme. E kemi fjalen per Rashelin dhe mamane e saj qe sapo e pame menduam se ishte e motra. Per 8 Mars Rasheli kishte postuar nje foto ne Instagramin e saj duke e uruar te emen ‘Mumi im, gëzuar festen me e bukura’.  E ne fakt tani nuk kemi pse dyshojme ne bukurine natyrale te Rashelit pasi e zbuluam se kujt i ka ngjare ajo.

Loading...

 

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *