Ija e Bes Kallakut hap Instagram; Do të qeshni me lot nga komentet dhe fotot…

Ija e Bes Kallakut hap Instagram; Do të qeshni me lot nga komentet dhe fotot…

Vetëm pak më parë Bes Kallaku lajmëroi se gjyshja e tij Ija ka hapur një profili në Instagram. Mjaftuan vetëm 4 orë që ajo të merrte plot 12 mijë ndjekës. Në profilin e saj deri më tani janë postuar disa foto të saj, ndërsa komente janë komike dhe plot humor, ku në disa edhe vetë Ija thotë se është duke mësuar si ta përdorë Instagramin. Ndoshta kjo ka qenë një ide e Besit, megjithatë kjo faqe ka tërhequr mjaft “fansa”duke e bere Instagramin e Ijes ne me te perfolurin e rrjeteve sociale.

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *