Djali i Ardit Gjebreas i komenton Getoarit, reagon Marina: “Fole ti?!”

Djali i Ardit Gjebreas i komenton Getoarit, reagon Marina: “Fole ti?!”

Moderatorja ka postuar një imazh, teksa fotografon veten. Kuptohet fare qartë që këtë e ka realizuar një i dytë, duke dalë kështu disi nga kornizat e një ‘selfie’ të zakonshëm. Ka qenë pikërisht ky çasti kur Joni i ka dhënë meritat e fotos Getoarit, por Marina nuk ka mbetur pa një reagim. “Fole ti?”, ka komentuar ajo, teksa as Gjebrea nuk e ka lënë pa një përgjigje. “Dallohet dora e profesionistit”, ka shkruar ai me humor, ndërsa duket fare qartë se gjithçka është në kuadër të një marrëdhënie të ngushtë miqësore mes të treve. Ende nuk ka një përgjigje nga Getoari, por me siguri një kompliment i tillë e ka gëzuar reperin, i cili kujdeset të realizojë fotografi sa më interesante, si për veten, ashtu dhe për Marinën.

Loading...

Epo, jemi në epokën e teknologjisë!…

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *