Kur VIPAT shqiptar janë pa MAKEUP, ja sa “bukur” duken…(FOTO nga shtepia)

Kur VIPAT shqiptar janë pa MAKEUP, ja sa “bukur” duken…(FOTO nga shtepia)

Nëse ndonjëherë jeni mërzitur kur shikoni sesa perfekte janë vajzat e shoubizit shqiptar, pasi të shikoni fotot më poshtë do të mendoni ndryshe. Ato janë të zakonshme sikurse të gjithë ne në jetën e tyre të përditshme pa grim. Ato pa dyshim që janë të bukura, por që dukja në ekran në krahasim me jetën e përditshme janë shumë larg njëra –tjetrës. Më poshtë disa foto nga jeta e përditshme e yjeve dhe krahasimi me mrekullinë që bëjnë make up artistët me ato. 1. Vesa Lumadafina-102. TUNAdafina-93. Soni Malajdafina-8

Loading...

4. Ronela Hajatidafina-75. Genta Ismajlidafina-66. Nora Istrefidafina-57. Mirjam Canidafina-4dafina-2 8. Bleonadafina-1   SHIKO VIDEON ME POSHTE

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *