Këmbët e BLEONËS në gjendje të tmerrshme, nuk e kemi parë ndonjëherë kështu…(FOTO)

Këmbët e BLEONËS në gjendje të tmerrshme, nuk e kemi parë ndonjëherë kështu…(FOTO)

Për momentin ajo është duke i shijuar temperaturat e ngrohta dhe plazhin, ndërkaq me fotografitë e shumta po çmend rrjetet sociale duke u shfaqur e zhveshur.Ndër shumë fotografi ishte edhe kjo që do e shihni në vazhdim, po duket qartë se këtu diçka nuk shkon. Janë pikërisht këmbët e këngëtares në fjalë të cilat ndjekësit nuk janë mësuar t’i shohin në këtë gjendje, shkruan Kosovarja. Këtë fotografi e ka postuar vet jo, por që nga kënaqësia e madhe që po shijon në pushime ka harruar t’i vërejë detajet. Pak dite me pare Bleona u shfaq si asnjehere me pare pothuajse e zhveshur ne plazhet e Tajlandes. Sic u njohet me kete foto edhe para pak ditesh.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *