AMI shfaqet me barkun e rrubullakosur dhe pa MAKEUP në muajin e 7 të shtatëzanisë…

AMI shfaqet me barkun e rrubullakosur dhe pa MAKEUP në muajin e 7 të shtatëzanisë…

Moderatorja e njohur dhe sipërmarësja Amarda Toska ka zbuluar më në fund një foto që të gjithë do ta adhuroni.  Ajo është në muajt e shtatzënisë së dytë dhe deri më tani nuk kishte publikuar asnjë foto ku tregonte barkuan e saj të rrumbullakosur. Familja Mamaqi është nisur për disa ditë pushimesh dimërore të shoqëruar nga anëtarë të stafit ‘Lufta e Nuseve’. Ata kanë zbuluar një foto të Amit ku duket pa make-up dhe super e lumtur.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *