Zbuloni cilat janë DATAT me FAT sipas shenjës tuaj të horoskopit…

Zbuloni cilat janë DATAT me FAT sipas shenjës tuaj të horoskopit…

Prandaj po ju japim datat me fat dhe më pafatlumtura për çdo shenjë të horoskopit. Qe në cilat data assesi nuk do të guxonit të merrni vendime me rrezik, por edhe në cilat data është më se e dëshirueshme të merrni vendime, sepse fati është në anën tuaj:dashi horoskopiDashi: Datat më fatlumtura: 2,3,11,12,13,21,22,29,30,31
Datat më pafatlumtura: 19,20,23,24,27,28demi horoskopiDemi: Datat më fatlumtura: 7,8,16,17,18,25,26
Datat më pafatlumtura: 4,5,23,24,27,28,31 binjaket horoskopiBinjakët: Datat më fatlumtura: 7,8,16,17,25,26
Datat më pafatlumtura: 4,5,23,24,27,28,31 gaforrja horoskopiGaforrja: Datat më fatlumtura: 9,19,11,19,20,27,28
Datat më pafatlumtura: 2,3,6,7,8,25,26,29,30,31 luani horoskopiLuani: Datat më fatlumtura:2,3,12,13,21,22,29,30
Datat më pafatlumtura: 4,5,6,9,10,27,28 virgjeresha horoskopiVirgjëresha: Datat më fatlumtura: 4,5,14,15,16,23,24
Datat më pafatlumtura: 2,3,7,8,11,12,13,29,30 peshorja horoskopiPeshorja: Datat më fatlumtura: 7,8,17,18,25,26
Datat më pafatlumtura: 4,5,9,10,11,14,15,31 akrepi horoskopiAkrepi: Datat më fatlumtura: 9,10,19,20,27,28
Datat më pafatlumtura: 6,7,8,12,13,16,17,18 shigjetari horoskopiShigjetari: Datat më fatlumtura: 2,3,12,13,21,22,29,30,31
Datat më pafatlumtura: 9,10,14,15,16,19,20 bricjapi horoskopiBricjapi: Datat më fatlumtura: 4,5,6,14,15,23,24,31
Datat më pafatlumtura: 11,12,23,17,18,21,22 ujori horoskopiUjori: Datat më fatlumtura: 6,7,8,17,18,25,26
Datat më pafatlumtura:14,15,19,20,23,24 peshqit horoskopiPeshqit: Datat më fatlumtura: 9,10,11,19,27,28. Datat më pafatlumtura:16,17,18,21,22,25,26. Keto ishin datat me fat dhe datat pa fat sipas shenjes se horoskopit.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *