Nëse jeni 30 vjeç nuk ka arsye të mendoni për botoks, ja 3 KURA BIO…

Nëse jeni 30 vjeç nuk ka arsye të mendoni për botoks, ja 3 KURA BIO…

Nëse jeni 30 vjeç nuk ka arsye të mendoni për botoks ose kirurgji plastike. Megjithatë, është e nevojshme të bëni disa ndryshime në kujdesin e lëkurës. Kujdesi pas 30 vitesh duhet të synojë parandalimin e shfaqjes së rrudhave. Kushtojini vëmendje të veçantë pikave të mëposhtme:

Kremi poshtë syve: Pas tridhjetave duhet të jetë një pjesë e domosdoshme kozmetike. Mos harroni, lëkura rreth syve tuaj është e hollë dhe këtu shfaqen rrudhat më shumë. Prandaj, kujdesi për këtë pjesëduhet të jetë veçanërisht themelor. Mos harroni, kremrat e syve duhet të aplikohet mbi kockën orbitale që është rreth syrit.

Loading...

Retinol:Pas 30 vitesh, mund të përdorni në mënyrë të sigurtë kozmetikën me përbërës anti-plakje. Nëse ende nuk keni rrudha, përdorimi i përgatitjeve të tilla do të vonojë momentin e shfaqjes së tyre. Kushtojini vëmendje të veçantë retinolit. Është një komponent ideal në luftën kundër procesit të plakjes.

Grim të vërtetë:Pas 30 vjetësh, përbërja nuk duhet të fshehë vetëm defektet, por të mbajë lëkurën gjatë gjithë ditës. Besohet kozmetika moderne mund të mbrojë lëkurën nga efektet e dëmshme të mjedisit të jashtëm. Vetëm sigurohuni që produktet e zgjedhura të kenë përbërës hidratues dhe vitamina. Pas 30 vitesh kujdes i veçantë duhet të merret për të pastruar lëkurën. Përdorni ujë dhe vaj hidrofilik

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *