Këshilla e ASTROLOGE MERIT: Guri i vitit 2018, mbajeni me vete dhe përjetoni mrekullitë…

Këshilla e ASTROLOGE MERIT: Guri i vitit 2018, mbajeni me vete dhe përjetoni mrekullitë…

Guri i çmuar për vitin 2018 është Serafini. Me Jupiterin në Akrep që flet për metamorfozë të brendshme dhe me Saturnin në Bricjap që mbart në mbretërinë e vetë të grithë gurët e çmuar dhe është më i dituri i shenjave dhe që është Saturni që mbas punës së lodhshme na shpërblen. Ky gur përshtatët me energjinë e këtyre dy planetëve të madhërishëm dhe sjell energjinë e vetë për 2018 për të gjithë ne.Emrin ky gur e ka marre nga SERAFEIM nga vendi i Engjëjve më të mëdhenj. Ky Gur është quajtur Botërisht si Komunikuesi me i madh me këto vende Engjëjsh. Energjia e këtij Guri është Femërore dhe lidhet shume me bukurinë fizike të natyrës, lulet dhe pemët. Shumë mësues që merren me terapi nëpërmjet dialogjizmit shikojnë nëpërmjet këtij guri një grua të veshur me Jeshile dhe emri i saj Sofia. Serafeim bashkon atë që është poshtë, pra Mikrokozmosin me atë që është lart, pra Makrokozmosin.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *